Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Job openings

Kawneer always has room for people with courage, energy and intelligence. Entrepreneurs who are not afraid to take that extra step and are willing to invest in innovative ways of thinking. Colleagues who contribute to a culture with room to develop professionally and personally. Below you will find the current openings. If you cannot find a direct match in you field of interest among our vacancies, have a look at "Open applications".

Belgium

Project Solutions Engineer
Heb jij ervaring als engineer in de raam- en gevelbouw? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ontwerpen, uitwerken en tekenen van raam-, deur- en gevelsystemen op basis van specificaties? En vind je het leuk om met klanten samen te werken? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische uitdagingen en wil je deel uitmaken van een nieuw  team voor de Belgische en Luxemburgse markt in een internationale, dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!
more

Netherlands

Finance Manager
De Finance Manager zal als een echte business partner samenwerken met de General Manager. Je zult op een hands on manier proactief de Finance agenda verder gaan opzetten en samen met de locatie controller ten uitvoer brengen. Om de strategie van de business te ondersteunen is een logisch en gezond intern controle programma belangrijk. De Finance Manager zal onderdeel uitmaken van het Europese Finance team en rapporteert aan de General Manager of Kawneer Nederland B.V. en via een dotted line aan de Europese CFO.
more

top anchor