Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Products

Ontdek ons brede scala aan producten en systemen -- van vliesgevels en schuiframen en -deuren tot raam en deursystemen -- en vind het product dat bij de wensen en eisen van uw gebouw passen.

 

Nieuwe Producten - Alcoa Harderwijk

Nieuwe Producten

Kawneer is toonaangevend op het gebied van aluminium en de ongekende mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft. Met een eigen Research & Development afdeling kan Kawneer snel inspelen op de projectgerelateerde vragen vanuit de markt. Nieuwe en innovatieve oplossingen worden regelmatig ontwikkeld.

Ramen en Deuren - F side

Ramen en Deuren

Bepalend voor het gevelaanzicht zijn de ramen en deuren. Kawneer biedt daarom een complete range aluminium raamkozijnen en aluminium deurkozijnen aan. Alle RAL-kleuren en diverse oppervlaktebehandelingen en uitvoeringen zijn mogelijk, voor elke wens kan een oplossing aangeboden worden. Door de jarenlange opgebouwde expertise is Kawneer Architectuursytemen erin geslaagd een ongekend veelzijdig aluminium raamsysteem  en aluminium deursysteem te kunnen presenteren. Of een raam nu inbraakwerend, brandwerend, geluidisolerend of thermisch isolerend moet zijn; Kawneer heeft de oplossing.

Schuiframen en -deuren

Schuiframen en -deuren

Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waar de aluminium schuiframen en aluminum schuifdeuren van Kawneer aan voldoen. Behalve voldoende sterk en slank, moeten de kozijnen vaak inbraakwerend, brandwerend, geluidisolerend en thermisch isolerend zijn. Al onze schuifsystemen zijn hierop uitvoerig getest, uiteraard met behoud van een optimaal bedieningsgemak. De aluminium systemen van Kawneer laten zien, dat deze verschillende functies binnen één en hetzelfde aluminium systeem mogelijk zijn.

Kunstlinie - Almere

Gevels

Ook onze vliesgevels zijn zeer veelzijdig. Zonder concessies te doen aan esthetische of gebruikskwaliteiten is er binnen één vliesgevelsysteem zeer veel mogelijk . Structureel, picture frame al dan niet gecombineerd met te openen delen. Uiteraard staan uitvoerige testen aan de wieg van hoogstaande prestaties als brandwerendheid, sterkte en geluidisolatie.

The Edge - Amsterdam

Custom-made

Speciale producten met de aluminium profielen van Kawneer.

A-line griff handles

Accessoires

De aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen van Kawneer zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk, zowel binnen als buiten bedienbaar.  Dit hang- en sluitwerk is elke gewenste kleur leverbaar. Daarnaast hebben we ook hang- en sluitwerk waarbij de kleur niet uitmaakt; het verborgen 'I-Line' beslag. Door het toepassen van het hang- en sluitwerk van Kawneer kan, indien gewenst, de pui inbraakwerend (NEN 5096 t.b.v. Politiekeurmerk VeiligWonen®) worden uitgevoerd. Kawneer biedt ook diverse mogelijkheden aan om de puien elektrisch te bedienen.

Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor