Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Nieuwe Producten

SHOW
Bekijken
AA 100 Q HI+ Aluminium Vliesgevel

Hoogwaardig isolerend vliesgevelsysteem
met maximale transparantie

A-line handgrepen

Niet alleen architecten, maar ook eindgebruikers zien graag een eenduidige greep op hun ramen, deuren en schuifpuien. Zeker wanneer zij zich vlak naast elkaar bevinden. Daar komen we met onze A-line handgrepen aan tegemoet.

RT 82 HI+ Aluminium Ramen en Aluminium Deuren

De RT 82 HI+ is het nieuwste, Passiefhuis gecertificeerde raam- en deursysteem van Kawneer. Het is een modulair opgebouwd aluminium profielsysteem voor het samenstellen van ramen en deuren. Toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

A-line Paumelle scharnieren

Recent is ons assortiment uitgebreid met een nieuw Paumelle deurscharnier met een versmalde aanzichtbreedte. Hierbij zijn toleranties vanaf de buitenzijde niet zichtbaar. Het scharnier kan met gemak hogere gewichten tot 200 kg aan en beschikt over inbraakweringsklasse WK2

Detail_RT62
RT 72 Reflex

Modulair opgebouwd aluminium profielsysteem voor het samenstellen van vaste ramen en naar binnen of naar buiten draaiende ramen en deuren. De profielen zijn 72 mm diep, thermisch onderbroken en zijn uitgevoerd met speciale warmte reflecterende coating op de binnenkamers. Toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor