Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Over Kawneer Netherlands
BCS Overzicht
Achtergrondinformatie over Alcoa BCS (Building and Construction Systems), zijn producten en diensten en informatie over de moedermaatschappij, Alcoa - het grootste aluminiumconcern ter wereld. (EN) 
ga naar

Alcoa is wereldleider in de productie en verwerking van aluminium. Alcoa levert halffabricaten en eindproducten aan klanten in uiteenlopende sectoren over de hele wereld, waaronder de verpakkingsindustrie, de consumentenmarkt, de automobiel- en wegtransportindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de bouwsector.
 
De Business Unit BCS (Building and Construction Systems) richt zich op twee hoofdactiviteiten ten behoeve van de bouwwereld: architectuursystemen en architectuurproducten. Wereldwijd is BCS te vinden onder de merknamen Alcoa, Kawneer en Reynobond.
 
De vestiging verantwoordelijk voor de BENELUX en Scandinavie, Kawneer Netherlands, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren,  schuiframen, schuifdeuren en gevels. Door de vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties van de verschillende systemen, zijn deze geschikt voor woning- en appartementsbouw, utiliteitsprojecten en renovatie.
 
Als een onderdeel van de Alcoa-groep bieden wij onze klanten de veiligheid van een groot bedrijf en een partnerschap voor innovatieve aluminium profielsystemen.

top anchor