Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Product Manager
In deze functie ben je voor de toegewezen producten de markt- en productexpert en ook initiatiefnemer van productontwikkelingsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het productontwikkelingproces beginnende bij het idee tot aan de levering en de eerste ervaringen van de klant. Je leidt ook de taken die horen bij de levenscyclus van een product. Vanuit een productstrategie definieer je de variabelen zoals pricing, productmarketing en – lancering. Het team waar je in werkt, bestaat uit meerdere product managers. Op een natuurlijke manier werk je nauw samen met interne (Marketing, Sales, Productdevelopment, Financiën en Operations) en externe stakeholders (klanten en onderzoek- en testbureaus).
meer

Marketing Manager
Als onze nieuwe Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch marketingplan en de daaruitvolgende (jaar)plannen. Het bepalen van de juiste mix aan instrumenten vanuit de marktonderzoeken en het marketingbudget maken, hoort daarbij. Je zet in op B2B marketing & sales campagnes en acties en voert de social media strategie uit om het merk Kawneer in de markt te positioneren. De resultaten van de activiteiten op hun impact en effiency beoordelen is vanzelfsprekend voor je.
meer

Finance Manager
De Finance Manager zal als een echte business partner samenwerken met de General Manager. Je zult op een hands on manier proactief de Finance agenda verder gaan opzetten en samen met de locatie controller ten uitvoer brengen. Om de strategie van de business te ondersteunen is een logisch en gezond intern controle programma belangrijk. De Finance Manager zal onderdeel uitmaken van het Europese Finance team en rapporteert aan de General Manager of Kawneer Nederland B.V. en via een dotted line aan de Europese CFO.
meer

top anchor