Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  

Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Lead Engineer Project Solutions

Heb jij ervaring in project engineering? Of heb jij een afgerond HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een Engineering omgeving? Wil jij bij de marktleider in aluminium gevelbouwsystemen, onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan?

Dan zoeken wij jou!

 


meer

Marketing & Communicatie Specialist (0,5 fte)

In deze creatieve baan ga je onze boodschap, producten en diensten op een originele en relevante manier naar onze doelgroepen communiceren. Naast het uitdenken van de marketing- en contentstrategie neem je actief deel aan de praktische uitvoering daarvan. Gevoel voor taal en beeld zijn belangrijk en je bent in staat om op een heldere en verfrissende manier te communiceren met onze doelgroepen, met als doel het uitbreiden van de naamsbekendheid van Kawneer.


meer

Marketing Manager (0.75 fte)

In deze creatieve baan ga je onze boodschap, producten en diensten op een originele en relevante manier naar onze doelgroepen communiceren. Naast het uitdenken van de marketing- en contentstrategie geef je leiding aan de praktische uitvoering daarvan. Gevoel voor taal en beeld zijn belangrijk en je bent in staat om onze organisatie op een heldere en verfrissende manier te laten communiceren met onze doelgroepen.


meer

Inside Sales medewerker

Heb jij ervaring op een Inside Sales afdeling? Of heb jij een afgeronde commerciële HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een sales omgeving? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ondersteunen van klanten bij de verkoop van raam-, deur- gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische/commerciële uitdagingen en wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!


meer

top anchor