Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  

Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Marketing & Communicatie Specialist

In deze creatieve baan ga je onze boodschap, producten en diensten op een originele en relevante manier naar onze doelgroepen communiceren. Naast het uitvoeren van de marketing- en content strategie denk je ook kritisch mee over de juiste invulling daarvan. Gevoel voor taal en beeld zijn belangrijk en je bent in staat om op een heldere en verfrissende manier te communiceren met onze doelgroepen.


meer

Engineer Project Solutions

Heb jij ervaring als engineer in de raam- en gevelbouw? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ontwerpen, uitwerken en tekenen van raam-, deur- en gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische uitdagingen en wil je deel uitmaken van een leuk team in een internationale, dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!


meer

top anchor