Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Production Planner - Supply Chain

Heb jij ervaring in de Supply Chain? Of heb jij een afgerond MBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een Supply Chain omgeving? Wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!


meer

Proces Specialist (full time)

Heb jij ervaring op het gebied van proces verbetering? Heb jij een afgeronde HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie waarbij je bezig kunt zijn met het verbeteren van processen? Wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan?  Dan zoeken wij jou voor onze sales afdeling!


meer

top anchor