Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

(senior) Medewerker Warehouse (FT)

De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium kozijnen krijgt ieder gebouw haar eigen unieke uitstraling. Wil jij werken bij de marktleider op het gebied van deze aluminium kozijnen en een bijdrage leveren aan de Nederlandse architectuur? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar collega’s.

 

Binnen Kawneer is de afdeling Warehouse altijd in beweging en kan het met recht het hart van de organisatie genoemd worden. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij daarom op zoek naar een Senior Warehouse Medewerker. Als (senior) Medewerker Warehouse zorg je ervoor dat de processen rondom orderverwerking accuraat en zo efficiënt mogelijk verlopen en worden uitgevoerd. Je bent onderdeel van een groot, maar hecht team en werkzaam in een internationale  productie- en logistiekgerichte organisatie.


meer

Inside Sales medewerker voor de Duitse markt

Heb jij ervaring op een Inside Sales afdeling? Spreek je vloeiend Duits? Of heb jij een afgerond HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een sales omgeving? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het zo goed mogelijk ondersteunen van klanten bij de verkoop van raam-, deur- & gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische/commerciële uitdagingen en wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!


meer

Supply Chain Engineer

Supply Chain professionals opgelet! Heb jij een afgeronde Hbo-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een Supply Chain omgeving? Wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Zoek jij een organisatie waar jij jezelf kan ontwikkelen en waar je kan doorgroeien?

Dan zoeken wij jou !


meer

top anchor