Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Vacatures

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Magazijnmedewerker (m/v)
Wil jij werken in een modern magazijn waar kwaliteit en werksfeer hoog in het vaandel staan? Ben je fulltime of parttime beschikbaar? En wil je elke week je geld gestort krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
meer

Engineer Project Solutions
Heb jij ervaring als engineer in de raam- en gevelbouw? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ontwerpen, uitwerken en tekenen van raam-, deur- en gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische uitdagingen en wil je deel uitmaken van een leuk team in een internationale, dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!
meer

Marketing Manager
Als nieuwe Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch marketingplan en de daaruitvolgende (jaar)plannen. Het bepalen van de juiste mix aan instrumenten vanuit de marktonderzoeken en het marketingbudget maken hoort daarbij. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met de productmanager en de Sales afdeling en een professional op de afdeling. Samen zetten jullie in op B2B marketing & sales campagnes en acties, de social media strategie uitvoeren om het merk Kawneer in de markt te positioneren. De resultaten van de activiteiten op hun impact en effiency beoordelen is vanzelfsprekend voor je.
meer

top anchor