Doelgroepen

Doelgroepen  

Vacatures

Engineer Project Solutions
Harderwijk, Netherlands

Heb jij ervaring als engineer in de raam- en gevelbouw? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ontwerpen, uitwerken en tekenen van raam-, deur- en gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische uitdagingen en wil je deel uitmaken van een leuk team in een internationale, dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!Je taken:

·         Het zelfstandig opzetten van een projectplanning;

·         Uitwerken van het ontwerp en genereren van detailtekeningen;

·         Uitvoeren van berekeningen en analyses ter verificatie van het ontwerp;

·         Het beoordelen en testen van nieuwe onderdelen en producten.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een technische duizendpoot! Een duizendpoot op HBO niveau, richting (werktuig)bouwkunde. Enige ervaring in de raam- en gevelbouw is een leuke bijkomstigheid. Als Engineer ben je in staat zelfstandig projectgerichte ontwerpen, voorstellen en werktekeningen te maken alsook de bijbehorende calculaties van materialen en accessoires. Je werkt oplossingsgericht en kunt goed met klanten omgaan.

 

Werken met AutoCAD (2014) en bij voorkeur ook met InDesign en Inventor (2014) is voor jou geen probleem. Je weet veel van alle systemen van ramen, deuren en gevels in binnen- en buitenland en het op de markt aanwezige hang- en sluitwerk. Verder heb je kennis van tekentechnieken, kwaliteitseisen, NEN-normen en diverse productiemethoden. Omdat je kritisch bent op jezelf en op het proces heb jij overzicht.

 

Wie is Kawneer?

Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. Het is wereldwijd het merk waaronder moederbedrijf Arconic haar oplossingen voor aluminium ramen, deuren en gevelsystemen vermarkt. Bij Kawneer in Harderwijk werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor de Benelux. Dit gebeurt in het nieuwe, duurzame warehouse met BREEAM Very Good certificering, met een speciaal, eigen Test- en trainingscentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten.

 

Het kan voorkomen dat een project het beste kan worden uitgevoerd met een custom-made oplossing. Daarvoor is de afdeling Project Solutions. Die afdeling functioneert als adviseur en ontwikkelaar en denkt graag mee in het ontwikkelen van project specifieke toepassingen om de wensen en ideeën van klanten vorm te geven.

 

Belangstelling?

Ben jij de duizendpoot die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie inclusief CV per mail naar Jacqueline Mastenbroek (jacqueline.mastenbroek@arconic.com). Verdere inlichtingen over deze functie kun je tijdens kantooruren vragen bij de heer Marcel Boom via 0341 - 464 688. top anchor