Vacatures

Marketing Manager
Harderwijk, Netherlands

Als nieuwe Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch marketingplan en de daaruitvolgende (jaar)plannen. Het bepalen van de juiste mix aan instrumenten vanuit de marktonderzoeken en het marketingbudget maken hoort daarbij. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met de productmanager en de Sales afdeling en een professional op de afdeling. Samen zetten jullie in op B2B marketing & sales campagnes en acties, de social media strategie uitvoeren om het merk Kawneer in de markt te positioneren. De resultaten van de activiteiten op hun impact en effiency beoordelen is vanzelfsprekend voor je.

Heb jij bewezen ervaring als als marketing professional in de B2B? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het vertalen van technische raam-, deur- en gevelsystemen naar commercieel beleid én creatieve media uitingen? Heb jij de ambitie om samen met de organisatie ons verder te ontwikkelen op het gebied van technische uitdagingen waarbij een combinatie van design en inhoud belangrijk is. Wil je deel uitmaken van een leuk team in een internationale, dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!
 
Je taken:
Als onze nieuwe Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch marketing plan en de daaruitvolgende (jaar)plannen. Het bepalen van de juiste mix aan instrumenten vanuit de marktonderzoeken en het marketingbudget maken, hoort daarbij. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met de productmanager en de Sales afdeling en een professional op de afdeling. Samen zetten jullie in op B2B marketing & sales campagnes en acties, de social media strategie uitvoeren om het merk Kawneer in de markt te positioneren. De resultaten van de activiteiten op hun impact en effiency beoordelen is vanzelfsprekend voor je.
 
Wie zoeken wij?
Een ervaren, creatieve en organisatorisch sterke kandidaat op minimaal Hbo-niveau die een track record in de B2B markt heeft, het liefst met ervaring in (branding van) bouwmaterialen. Je hebt ervaring met multi channel marketing en campagnes naar divers kanalen zoals architecten, aannemers, handel en consumenten. Je weet zowel op  oude als nieuwe media je weg te vinden. Ervaring met E-commerce is een pré. Je houdt overzicht over de lopende campagnes, projecten en activiteiten en je geeft de rest van het team de richting aan bij het realiseren van de plannen. Ook vervat je de ideeën makkelijk in projectplannen en stel je begrotingen op. Met jouw overtuigings­kracht krijg je de rest van de organisatie mee met je plannen.  Affiniteit met technische producten waarbij een combinatie van design en inhoud belangrijk is.
 
Wie is Kawneer?
Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. Het is wereldwijd het merk waaronder moederbedrijf Arconic haar oplossingen voor aluminium ramen, deuren en gevelsystemen vermarkt. Bij Kawneer in Harderwijk werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor de Benelux. Dit gebeurt in het nieuwe, duurzame warehouse met BREEAM Very Good certificering, met een speciaal, eigen Test- en trainingscentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten. Het kan voorkomen dat een project het beste kan worden uitgevoerd met een custom-made oplossing. Ook dat doen we.
 
Belangstelling?
Ben jij de hands on, creatieve persoon die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie inclusief CV per mail naar Jacques Hijlkema (jacques.hijlkema@arconic.com). Verdere inlichtingen over deze functie kun je tijdens kantooruren vragen bij de heer Hans Jacobs (General Manager), 0341 - 46 46 01.
 
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

top anchor