Doelgroepen

Doelgroepen  

Vacatures

Inside Sales medewerker
Harderwijk, Netherlands

Heb jij ervaring op een Inside Sales afdeling? Of heb jij een afgeronde commerciële HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een sales omgeving? Word je enthousiast van een functie waarin je je bezighoudt met het ondersteunen van klanten bij de verkoop van raam-, deur- gevelsystemen op basis van specificaties? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische/commerciële uitdagingen en wil jij onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou!Je taken:
• Je ondersteunt en adviseert de collega’s in de buitendienst zowel commercieel als administratief;
• Je beantwoordt vragen over lopende orders, leveringen, stelt offertes samen, werkt orders uit en volgt deze op en bewaakt gemaakte afspraken.

• Je vervult een signaalfunctie waar het gaat om marktontwikkelingen en bijzondere wensen ten aanzien van producten en service;
• Je zorgt voor de begeleiding van het offerte- en aftersales traject;
• Kortom je bent verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de relatie met onze klanten.

 

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste HBO kandidaat die commercieel, flexibel en zelfstandig is. Een teamplayer die accuraat, communicatief vaardig en een rots in de branding is voor je collega’s en klanten.

Vanzelfsprekend kun je overweg met de programma's van het Officepakket en geautomatiseerde orderverwerkingssystemen. Omdat je kritisch bent op jezelf en op het proces zorg jij voor overzicht. Tsjechisch sprekend is een pre.

 

Wat bieden wij?

• Een part-time baan van 24 uur per week

• Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

 

Wie is Kawneer?
Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. Het is wereldwijd het merk waaronder moederbedrijf Arconic haar oplossingen voor aluminium ramen, deuren en gevelsystemen vermarkt.

Bij Kawneer in Harderwijk werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor de Benelux, DACH & Tsjechië.

Dit gebeurt in het duurzame warehouse met BREEAM Very Good certificering, met een speciaal, eigen test- en trainingscentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten.

 

Belangstelling?
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie inclusief CV per mail naar Jacqueline Mastenbroek (jacqueline.mastenbroek@arconic.com)top anchor