Aanvullende Informatie

Kawneer TV

AA 110 Vliesgevel biedt vrijheid in architectuur  

 

De AA 110 vliesgevel is ontworpen op de toenemende eisen rondom isolatie en vormgeving. Met een aanzichtbreedte van 65 mm biedt de vliesgevel een hoge mate van stijfheid voor het gebruik van hoog isolerend glas tot een vakvulling van 1.000 kg. De brede keuze uit stijl- en regeldieptes (65 – 205 mm) biedt ruimte voor het opvangen van grotere glastoleranties. De grotere materiaalstijfheid maakt grotere overspanningen mogelijk. Daarnaast is de AA 110 zowel vak als stijl afwaterend en geschikt voor verticale, schuine en gefacetteerde gevels. Een gepatenteerde dilatatietechniek vangt uitzetting en gebouwbewegingen op tot wel +/- 15 mm. Ideaal voor toepassing in hoge gebouwen. Door de modulaire opbouw is de AA 110 uitstekend te combineren met de overige Kawneer systemen.

De Kunst van de gevel

 

Bij het ontwerp van een gevel komen veel verschillende aspecten samen. Arons en Gelauff Architecten, Atelier PUUUR en Benthem Crouwel Architects vertellen aan de hand van drie voorbeeldprojecten hoe ze daarmee omgaan.

Aan de hand van twee Amsterdamse projecten, Sluishuis en Werkspoor Oostenburg, vertelt Kawneer wat het systeemhuis voor de architect kan betekenen in de ontwerpfase van een project.

AA 5110 schuifpui - The making of ....

 

Het AA 5110 schuifsysteem is optimaal isolerend, heeft een hoge wind- en waterdichtheid én een hoge systeemstijfheid. Juist voor de hoogbouw biedt het nieuwe AA 5110 aluminium schuifsysteem van Kawneer volop waarde. De AA 5110 is snel en makkelijk te produceren en zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde, wat het systeem toekomstbestendig maakt voor elk project. Oók wanneer dat de hoogte ingaat.

Met trots presenteren wij onze eerste mini-documentaire

 

The Story of CIRCL! Allerlei circulaire en duurzame maatregelen komen aan bod. Van het doel van CIRCL, het ontwerp van de architect en gerecyclede kozijnen van Kawneer tot aan spijkerbroekisolatie in de muur.
Kom meer te weten over het circulaire paviljoen van ABN AMRO, bekijk de video! Met dank aan: Sander Holm van BAM Bouw en Vastgoed Hans Hammink van de Architekten Cie. Merijn van den Bergh van CIRCL Jaco van der Ham van Kawneer En Ingrid Reijnders van ABN AMRO

Façade Design & Engineering - An emerging discipline

 

Façades form the interface between the ever-changing outside conditions and the inside climate where we spend most of our time. Façade Design & Engineering is a new field of expertise that deals with the environmental and societal challenges that affect our buildings and cities. 

 

This video was developed in the framework of the Façade Education Project. The project was supported by a grant from the Arconic Foundation.

 

More information on the façade programmes at TU Delft: http://bit.ly/facades_tudelft and TU Darmstadt: http://bit.ly/facades_tudarmstadt

NL - Nieuwe productcombinatie van Kawneer en Renson is stap verder naar kwaliteitsgarantie

 

Totaaloplossing van duurzaam kozijnsysteem met geïntegreerd toprooster scoort hoog op wind- en waterdichtheid. 

BE - Nieuwe productcombinatie van Kawneer en Renson is een stap verder naar kwaliteitsgarantie

 

Totaaloplossing van duurzaam raamkozijn met geïntegreerd raamverluchtingsrooster scoort hoog op water- en winddichtheid. 

WIJ VERANDEREN, DE WERELD VERANDERT

 

Na de transformatie van Alcoa in twee zelfstandige bedrijven - Alcoa Corporation en Arconic - zijn wij voortaan onderdeel van Arconic, een global ‘innovator’ die helpt om industrieën en markten vorm te geven. Wereldwijd draagt Arconic bij aan nieuwe manieren van vliegen, rijden, energie produceren en bouwen.

 

Daaropvolgend heten we vanaf 4 november geen Alcoa Architectuursystemen of Alcoa meer, maar Kawneer. Met die naam horen we bij een wereldwijde organisatie die al sinds 1906 binnensteden en bebouwde omgevingen vormgeeft met haar ramen, deuren en gevels.

 

Polyclose 2018

 

A short movie in which the Polyclose 2018 in Ghent is summarized.

Nieuw Passiefhuis gecertificeerd raam- en deursysteem RT 82 HI+

 

De RT 82 HI+ is het nieuwste, Passiefhuis gecertificeerde raam- en deursysteem van Kawneer. Het is een modulair opgebouwd aluminium profielsysteem voor het samenstellen van ramen en deuren. Toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

Hello new View

 

Bekijk hier de Polyclose vanuit een nieuw perspectief. Hello New View!
Zelf ook een nieuw uitzicht beleven? Kom naar ons nieuwe kantoor in Harderwijk.

top anchor