Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  
Aanvullende Informatie

Kawneer TV

Met trots presenteren wij onze eerste mini-documentaire

 

The Story of CIRCL! Allerlei circulaire en duurzame maatregelen komen aan bod. Van het doel van CIRCL, het ontwerp van de architect en gerecyclede kozijnen van Kawneer tot aan spijkerbroekisolatie in de muur.
Kom meer te weten over het circulaire paviljoen van ABN AMRO, bekijk de video! Met dank aan: Sander Holm van BAM Bouw en Vastgoed Hans Hammink van de Architekten Cie. Merijn van den Bergh van CIRCL Jaco van der Ham van Kawneer En Ingrid Reijnders van ABN AMRO

Façade Design & Engineering - An emerging discipline

 

Façades form the interface between the ever-changing outside conditions and the inside climate where we spend most of our time. Façade Design & Engineering is a new field of expertise that deals with the environmental and societal challenges that affect our buildings and cities. 

 

This video was developed in the framework of the Façade Education Project. The project was supported by a grant from the Arconic Foundation.

 

More information on the façade programmes at TU Delft: http://bit.ly/facades_tudelft and TU Darmstadt: http://bit.ly/facades_tudarmstadt

NL - Nieuwe productcombinatie van Kawneer en Renson is stap verder naar kwaliteitsgarantie

 

Totaaloplossing van duurzaam kozijnsysteem met geïntegreerd toprooster scoort hoog op wind- en waterdichtheid. 

BE - Nieuwe productcombinatie van Kawneer en Renson is een stap verder naar kwaliteitsgarantie

 

Totaaloplossing van duurzaam raamkozijn met geïntegreerd raamverluchtingsrooster scoort hoog op water- en winddichtheid. 

WIJ VERANDEREN, DE WERELD VERANDERT

 

Na de transformatie van Alcoa in twee zelfstandige bedrijven - Alcoa Corporation en Arconic - zijn wij voortaan onderdeel van Arconic, een global ‘innovator’ die helpt om industrieën en markten vorm te geven. Wereldwijd draagt Arconic bij aan nieuwe manieren van vliegen, rijden, energie produceren en bouwen.

 

Daaropvolgend heten we vanaf 4 november geen Alcoa Architectuursystemen of Alcoa meer, maar Kawneer. Met die naam horen we bij een wereldwijde organisatie die al sinds 1906 binnensteden en bebouwde omgevingen vormgeeft met haar ramen, deuren en gevels.

 

Polyclose 2018

 

A short movie in which the Polyclose 2018 in Ghent is summarized.

Nieuw Passiefhuis gecertificeerd raam- en deursysteem RT 82 HI+

 

De RT 82 HI+ is het nieuwste, Passiefhuis gecertificeerde raam- en deursysteem van Kawneer. Het is een modulair opgebouwd aluminium profielsysteem voor het samenstellen van ramen en deuren. Toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

Hello new View

 

Bekijk hier de Polyclose vanuit een nieuw perspectief. Hello New View!
Zelf ook een nieuw uitzicht beleven? Kom naar ons nieuwe kantoor in Harderwijk.

top anchor