Doelgroepen

Doelgroepen  

Oppervlaktebehandeling

 

De oppervlaktebehandeling van kozijnen en vliesgevels biedt naast esthetische waarde ook bescherming aan het aluminium. De kozijnen en vliesgevels van Kawneer worden geanodiseerd of voorzien van een poedercoating. De eigenschappen van het aluminium en de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling zorgen ervoor dat de kozijnen onderhoudsarm zijn en niet roesten of rotten.

 

Poedercoaten

De mogelijkheden van poedercoaten zijn oneindig. Hierdoor zijn de Kawneer kozijnen en vliesgevels in iedere denkbare kleur te leveren. De profielen worden gelakt conform strenge richtlijnen van Qualicoat, een internationaal kwaliteitslabel dat gebaseerd is op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als producteisen.

 

Anodiseren

Bij het anodiseringsproces krijgen de profielen een oxidelaag. Deze oxidelaag zorgt voor een hoge bescherming en een natuurlijke uitstraling. De profielen worden geanodiseerd conform strenge richtlijnen van Qualinod, een internationaal kwaliteitslabel dat gebaseerd is op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als producteisen.

 

De keuze van oppervlaktebehandeling is afhankelijk van uw esthetische wensen en de omgevingsinvloeden. Luchtvervuiling zoals zouten, zuren, agressieve gassen en zwavel hebben een negatieve invloed op de oppervlaktebehandeling. In het kustgebied of in gebieden met b.v. chemische industrie moet er extra aandacht besteed worden aan de oppervlaktebehandeling. Laat u bij de keuze van oppervlaktebehandeling daarom adviseren door uw gevelleverancier of door Kawneer.

 

top anchor