Aanvullende Informatie

Architecten

 

Bestekservice

Met de bestekservice kunt u snel en eenvoudig een bestek samenstellen. Maak uw gewenste keuzes en volg de stappen, uiteindelijk zult u bij het meest geschikte product komen naar aanleiding van uw ingevoerde wensen en eisen. Ga direct naar de bestekservice.

 

U-waarde berekening

Onze systemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatiewaarden. Welk systeem voor u van toepassing is, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast beschikken wij over hulpmiddelen om een U-waarde berekening te maken of kunnen we u desgewenst de nodige ondersteuning bieden. Indien u geïnteresseerd bent of u heeft ondersteuning nodig bij het maken van een berekening, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Sterkte berekening

Om te bepalen welk systeem of profiel geschikt en sterk genoeg is voor uw specifieke situatie, beschikken wij over hulpmiddelen om uw sterkte berekening uit te voeren of kunnen wij u desgewenst de nodige ondersteuning bieden. Indien u geïnteresseerd bent of u heeft ondersteuning nodig bij het maken van een berekening, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Prijsindicatie

Om u te helpen met het maken van uw kostenraming kunnen wij een prijsindicatie afgeven op basis van de toegepaste systemen en projectspecifieke eisen. Voor definitieve prijzen verwijzen we u door naar een van onze verwerkers. Voor indicatieprijzen of een relatielijst van onze verwerkers neemt u contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Hoekstukken

Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van zowel de esthetica als de techniek van onze systemen, beschikken wij over een ruim assortiment aan hoekstukken van onze diverse systemen en combinaties. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere hoekstukken, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Monster beslag

Wij bieden een ruime keuze aan raam- en deurbeslag, zowel qua vormgeving als kleur is er een groot scala aan mogelijkheden. Indien u geïnteresseerd bent in bemonstering van ons beslag, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Kleurmonster

Binnen onze systemen is het aantal toe te passen kleuren nagenoeg oneindig. Verder kan er gekozen worden voor poedercoaten of anodiseren en heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan afwerkingen. Bent u geïnteresseerd in een kleurmonster, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Kleurenwaaier
Om u een beeld te geven van de meest voorkomende kleuren en afwerkingen beschikken wij over een uitgebreide kleurenwaaier met zowel poedercoat als anodiseer kleuren. Bent u geïnteresseerd in een kleurenwaaier, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Bezoek vertegenwoordiger

Wilt u meer weten over onze systemen of heeft u gericht (project)advies nodig? Dan komen wij graag persoonlijk bij u langs. Voor een afspraak met één van onze vertegenwoordigers belt u met +31 (0)341 46 46 15 of mailt u naar advies.kawneer@arconic.com.

 

Bezoek showroom

Voor een uitgebreid advies, een compleet overzicht van onze producten en een lekker kopje koffie bent u van harte welkom in onze showroom. Onze producten staan overzichtelijk gepresenteerd en wij voorzien u graag van de gewenste informatie en een bijpassend advies. Neem voor een bezoek aan onze showroom contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com

 

Documentatie

Om u inzicht te geven in de vele mogelijkheden van onze systemen vindt u op onze website meer informatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze speciale architectendocumentatie of in een hard-copy van onze technische productdocumentatie, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Details (BIM-DWG-PDF)

Op onze website vindt u een groot aantal digitale tekeningen van onze systemen. Indien u hier vragen over heeft of op zoek bent naar een specifiek detail, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Projectspecifieke oplossingen

Elk project vraagt om een eigen benadering en oplossing. Wij hebben al bij veel uiteenlopende projecten mee mogen denken en hier een passend advies voor uit kunnen brengen. Wij voorzien u graag van het juiste advies en denken met u mee voor een projectspecifieke oplossing. Neem voor een passende oplossing voor uw project contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 


top anchor