Aanvullende Informatie

Geïnteresseerde

 

Bezoek showroom

Voor een uitgebreid advies, een compleet overzicht van onze producten en een lekker kopje koffie bent u van harte welkom in onze showroom. Onze producten staan overzichtelijk gepresenteerd en wij voorzien u graag van de gewenste informatie en een bijpassend advies. Neem voor een bezoek aan onze showroom contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com. Op www.hellonewview.com kunt u ook uw interesse aangeven om ons nieuwe pand te bezoeken. Wij nemen dan contact met u op.

 

Documentatie

Om u inzicht te geven in de vele mogelijkheden van onze systemen vindt u op onze website meer informatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze speciale architectendocumentatie of in een hard-copy van onze technische productdocumentatie, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Details (BIM-DWG-PDF)

Op onze website vindt u een groot aantal digitale tekeningen van onze systemen. Indien u hier vragen over heeft of op zoek bent naar een specifiek detail, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

 

Projectspecifieke oplossingen

Elk project vraagt om een eigen benadering en oplossing. Wij hebben al bij veel uiteenlopende projecten mee mogen denken en hier een passend advies voor uit kunnen brengen. Wij voorzien u graag van het juiste advies en denken met u mee voor een projectspecifieke oplossing. Neem voor een passende oplossing voor uw project contact met ons op: +31 (0)341 46 46 15 of advies.kawneer@arconic.com.

top anchor