Aanvullende Informatie

Gevelbouwers

 

NIEUW: DoP-tool voor CE-markering en Declaration of Performance

De nieuwe online DoP-tool maakt het eenvoudig om alle prestaties van Kawneer producten te vinden en de bijbehorende testrapporten te downloaden. De tool is in het leven geroepen om u als klant te ondersteunen bij het opmaken van de verplichte ‘Declaration of Performance’, kortweg DoP, en CE-verklaring. De eerste pagina van de testrapportage is voor iedereen vrij te downloaden, echter om het volledige rapport te kunnen downloaden dient ingelogd te worden. Ga naar de DoP-tool.

 

NIEUW: Prijslijst online

Vanaf heden wordt de prijslijst verstrekt via het login gedeelte van onze website. Hierdoor is deze altijd en voor iedereen binnen uw bedrijf te raadplegen. Op de website vindt u tevens een opsomming van de belangrijkste wijzigingen van deze prijslijst ten opzichte van de voorgaande versie. Ga naar de prijslijst. Wanneer u hulp nodig heeft bij het inloggen neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

U-waarde berekening

Onze systemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatiewaarden. Welk systeem voor u van toepassing is, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast beschikken wij over hulpmiddelen om een U-waarde berekening te maken of kunnen we u desgewenst de nodige ondersteuning bieden. Indien u geïnteresseerd bent of u heeft ondersteuning nodig bij het maken van een berekening, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Sterkte berekening

Om te bepalen welk systeem of profiel geschikt en sterk genoeg is voor uw specifieke situatie, beschikken wij over hulpmiddelen om uw sterkte berekening uit te voeren of kunnen wij u desgewenst de nodige ondersteuning bieden. Indien u geïnteresseerd bent of u heeft ondersteuning nodig bij het maken van een berekening, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Calculaties

Heeft u vragen over het maken van uw calculatie of over het calculatieprogramma Kawneer Pro, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Hoekstukken

Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van zowel de esthetica als de techniek van onze systemen, beschikken wij over een ruim assortiment aan hoekstukken van onze diverse systemen en combinaties. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere hoekstukken, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Monster beslag

Wij bieden een ruime keuze aan raam- en deurbeslag, zowel qua vormgeving als kleur is er een groot scala aan mogelijkheden. Indien u geïnteresseerd bent in bemonstering van ons beslag, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Kleurmonster

Binnen onze systemen is het aantal toe te passen kleuren nagenoeg oneindig. Verder kan er gekozen worden voor poedercoaten of anodiseren en heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan afwerkingen. Bent u geïnteresseerd in een kleurmonster, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Kleurenwaaier
Om u een beeld te geven van de meest voorkomende kleuren en afwerkingen beschikken wij over een uitgebreide kleurenwaaier met zowel poedercoat als anodiseer kleuren. Bent u geïnteresseerd in een kleurenwaaier, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Bezoek vertegenwoordiger

Wilt u meer weten over onze systemen of heeft u gericht (project)advies nodig? Dan komen wij graag persoonlijk bij u langs. Voor een afspraak met één van onze vertegenwoordigers belt u met +31 (0)341 46 46 11 of mailt u naar kawneer.benelux@arconic.com.

 

Bezoek showroom

Voor een uitgebreid advies, een compleet overzicht van onze producten en een lekker kopje koffie bent u van harte welkom in onze showroom. Onze producten staan overzichtelijk gepresenteerd en wij voorzien u graag van de gewenste informatie en een bijpassend advies. Neem voor een bezoek aan onze showroom contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com. Op www.hellonewview.com kunt u ook uw interesse aangeven om ons nieuwe pand te bezoeken. Wij nemen dan contact met u op.

 

Documentatie

Om u inzicht te geven in de vele mogelijkheden van onze systemen vindt u op onze website meer informatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze speciale architectendocumentatie of in een hard-copy van onze technische productdocumentatie, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Details (BIM-DWG-PDF)

Op onze website vindt u een groot aantal digitale tekeningen van onze systemen. Indien u hier vragen over heeft of op zoek bent naar een specifiek detail, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Producttraining – Test & Training faciliteiten

Ons moderne test- en trainingscentrum wordt gebruikt voor zowel de uitvoering van tests voor de ontwikkeling en beoordeling van onze bestaande systemen en projectspecifieke oplossingen, als voor het geven van productspecifieke trainingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om trainingen op locatie te verzorgen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om gebruik te maken van ons test- en trainingscentrum of in een productspecifieke training, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

 

Promotiemateriaal

Om u en onze producten onder de aandacht te brengen beschikken wij over diverse promotiematerialen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Projectspecifieke oplossingen

Elk project vraagt om een eigen benadering en oplossing. Wij hebben al bij veel uiteenlopende projecten mee mogen denken en hier een passend advies voor uit kunnen brengen. Wij voorzien u graag van het juiste advies en denken met u mee voor een projectspecifieke oplossing. Neem voor een passende oplossing voor uw project contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

Garantie

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, daarom kunnen wij ook uitstekende garanties afgeven. Heeft u vragen over onze garanties of bent u op zoek naar een projectspecifieke garantie, neem dan contact met ons op: +31 (0)341 46 46 11 of kawneer.benelux@arconic.com.

 

top anchor