Doelgroepen

Doelgroepen  
Aanvullende Informatie

KAWNEERS BARRIÈREVRIJE ALUMINIUM DEUR BIEDT COMFORT TOT OP HET HOOGSTE BALKON

 


Click image to enlarge.24 September, 2020

HARDERWIJK – Met de nieuwe, barrièrevrije aluminium deur maakt Kawneer een doorgang ook op hoogte toegankelijk en comfortabel. De constructie heeft een wind- en waterdichtheid van 600 Pa, waardoor de deur juist tot bovenin het hoogste gebouw tot z’n recht komt. Bovendien neemt de uitstraling van datzelfde gebouw toe, dankzij het esthetisch fraaie aanzicht van het deursysteem.

De nieuwe, barrièrevrije aluminium deur van Kawneer draagt met z’n duurzame eigenschappen bij aan de laatste standaarden voor toekomstbestendig bouwen. Zo kan de deur worden opgebouwd uit Kawneers profielsystemen RT 72 Reflex, RT 72 HI+ en RT 82 H+. Elk van die systemen biedt uitstekende isolatiewaarden, waardoor de aluminium deur geschikt is voor gebouwen met Passiefhuis-eisen.


Uniek middenkader versnelt montage
Hoe duurzaam de bijdrage ook is, de montage van een deursysteem moet uiteraard vlot verlopen. Dus is ook daaraan gedacht, vertelt Jeroen Boersma, Productmanager bij Kawneer. “Het deursysteem is licht van gewicht. Dat zorgt voor een eenvoudige en snelle montage, zoals ook het unieke, rondom doorlopende middenkader dat doet. Bovendien biedt datzelfde middenkader voldoende zekerheid van afdichting.”

Inbraakwerend in meerdere uitvoeringen
Kawneers barrièrevrije aluminium deur is uitgevoerd met het betrouwbare beslag van Kawneer en is inbraakwerend volgens de normeringen NEN 5096 klasse 2 en EN 1627 RC2. Bovendien is er de keuze voor een uitvoering die naar binnen draait óf werkt als draaikiepsysteem. Waarbij het in dat laatste geval mogelijk is de achterliggende ruimtes zoals slaapkamers natuurlijk te ventileren.

 

 

Neem voor informatie contact met ons op via 0341 – 46 46 15 of e-mail: advies.kawneer@arconic.com.

 top anchor