RT 72 HI+ Hoogwaardig raam- en deursysteem met oog op de toekomst25 Januari, 2013
Met gepaste trots presenteren wij aan u onze nieuwste innovatie, de RT 72 HI+.  Dit uitstekend presterende systeem is dé betaalbare koploper op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Mede door de gunstige Uf waarde van 0,87 (W/m2K) die behaald kan worden met de RT 72 HI+ is dit systeem uitermate geschikt voor toepassing binnen het passiefhuis-concept. Verder bent u met de RT 72 HI+ ook voorbereid op de verlaging van de EPC waarde.

Zoals u van ons gewend bent biedt de RT 72 HI+ u vrijheid van vormgeving. Er kan extra comfort worden gecreëerd door het toepassen van elektrische bediening. Verder heeft de RT 72 HI+ een verborgen waterafvoer. Door de smalle profilering van de RT 72 HI+ in combinatie met de hoge isolatiewaarde kan men maximaal genieten van daglicht en uitzicht en is het systeem uiterst geschikt voor renovatietoepassingen zonder in te leveren op het gebied van esthetica.

Hang- en sluitwerk voor de RT 72 HI+ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en er bestaat zelfs de mogelijkheid om verborgen scharnieren toe te passen, voor zowel ramen als deuren. Verder heeft Alcoa haar systemen zodanig vorm gegeven dat deze na zijn levens- of gebruiksduur weer makkelijk te demonteren is en te recyclen zijn voor dezelfde of andere toepassingen.

Aanvullende informatie over de RT 72 HI+ vind u op de productpagina op onze website.

Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Tel: 0341 - 464 618 (voor verwerkers)
Tel: 0341 - 464 615 (voor architecten)
E-mail: aas@alcoa.com (voor zowel verwerkers als architecten)

top anchor