Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands
Aanvullende productinformatie / Documenten
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst
   1 / 3

   AA 3110 driespoor

   Het aluminium schuifraam en –deursysteem AA 3110 van Kawneer  is recentelijk uitgebreid met een AA 3110 driespoor. Met deze nieuwe driespoor  schuifpui, kan een nog grotere doorgang van de binnen- naar de buitenruimte gecreëerd worden. Dit komt doordat bij deze uitvoering drie delen naast elkaar uitgevoerd kunnen worden.

   Product kenmerken

   AA 3110 driespoor

   Met de nieuwe AA 3110 driespoor kunt u uw schuifpui nog verder openen voor een optimaal ruimtegevoel. Het Kawneer AA 3110 systeem biedt unieke mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardige aluminium schuiframen en -deuren te construeren die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Bovendien behoort de isolatiewaarde van het AA 3110 systeem tot de beste in deze klasse.
    
   Nog grotere toegang
   Het AA 3110 systeem leent zich uitstekend om diverse oplossingen te creëren. Zo is een schuifdeur mogelijk met één deel vast en één deel schuivend of met twee delen schuivend. Zelfs een 4-delige schuifpui kan worden gemaakt. De onlangs gelanceerde AA 3110 driespoor maakt het mogelijk een nog grotere toegang tussen binnen en buiten te creëren. In deze nieuwe variant kunnen drie delen schuivend naast elkaar uitgevoerd worden. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld de mogelijkheid de buitenzijde van de schuifdeuren te wassen van binnenuit.
    
   Woning- en utiliteitsbouw
   Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waaraan de aluminium schuiframen en –deuren van Kawneer voldoen. Uiteraard heeft ook inbraakwerendheid (NEN 5096 klasse 2 t.b.v. Politiekeurmerk VeilgWonen®) een belangrijke rol gespeeld tijdens de ontwikkeling van deze variant op het AA 3110 systeem. Een verborgen waterafvoer en uitvoeren van de binnen en buitenkant van het systeem in verschillende kleuren, behoren tot de mogelijkheden. AA 3110 schuifpuien zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maakt dit systeem bovendien geschikt voor zowel woningbouw en utiliteitsbouw.
    
   Comfortabel
   Voor alle aluminium schuifpuien van Kawneer geldt dat deze zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Door het innovatieve ontwerp en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen, rolt de pui met een minimale inspanning over zijn rails. Bovendien zal deze blijven rollen, met minimaal onderhoud. Zo wordt jarenlang gegarandeerd dat u op de meest comfortabele wijze de buitenwereld binnen kunt halen, wanneer u dat wilt.
    
   Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.
    
    


   Vergelijkbare producten

   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor