Aanvullende productinformatie / Documenten
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst

   Downloads Frans Balkon

   Stel uw bestek samen

   • Frans balkon met geïntegreerde doorval beveiliging
   • Project: Kop van Hoog, Zwolle
   • Project: Kop van Hoog, Zwolle
   • Project: Kop van Hoog, Zwolle
   1 / 4

   Frans balkon

   • Doorvalveilig
   • Maximale transparantie
   • Grote afmetingen mogelijk
   • Elegante oplossing

   Product kenmerken

   Frans balkon met doorvalbeveiliging

   Bij het ontwerp van een gebouw speelt het creëeren van een gezonde leefomgeving een grote rol. Daglicht en zicht naar buiten leveren een positieve bijdrage aan de gezondheid van haar bewoners. Daarom worden verdiepingshoge openslaande raampartijen in zowel woon- als kantooromgeving steeds vaker toegepast. Om het risico op doorvallen te voorkomen moet deze oplossing voldoen aan eisen vanuit het Bouwbesluit. 

    

   Kawneer biedt hiervoor de oplossing met een compleet programma doorvalschermen  met doorvalbeveiliging voor Franse balkons.  Een frans balkon voorzien van een transparant doorvalscherm biedt maximale toetreding van daglicht en verruimt de leefruimte door binnen met buiten te verbinden. Doordat het doorvalscherm in lijn is met de stijlen van kozijn is het balkon nauwelijks zichtbaar en doet het geen afbreuk aan het ontwerp van de gevel.

    De doorvalschermen zijn geschikt voor alle raamsystemen van Kawneer.

    

    


   Frans balkon met geïntegreerde doorvalbeveiliging

   Het frans balkon met geïntegreerde doorvalbeveiliging verschilt esthetisch aanzienlijk van alternatieve systemen. Doordat het balkon is gemaakt als onderdeel van het raam biedt het geheel een elegant en architectonisch gevelbeeld. De profielen van het doorvalscherm kunnen in alle gewenst kleuren geleverd worden, zowel geanodiseerd als gelakt. Optioneel kan aan de bovenzijde van het glas een beschermprofiel geplaatst worden.

    

   De geïntegreerde profielen van het doorvalscherm zijn toepasbaar in de RT 62, RT 72 Reflex, RT 72 HI+ en RT 82 HI+.

    

    

    


   Opbouw doorvalbeveiliging voor Frans balkon

   Naast de geïntegreerde doorvalbeveiliging biedt Kawneer ook een doorvalbeveiliging die zowel vooraf als achteraf aangebracht kan worden. Het doorvalscherm wordt eenvoudig op de zijprofielen van het raam geschroefd. Het systeem is geschikt voor veiligheidsglas met diktes van 10 tot 18 mm. De profielen van het doorvalscherm kunnen in alle gewenste kleuren geleverd worden, zowel geanodiseerd als gelakt. Optioneel kan aan de bovenzijde van het glas een beschermprofiel geplaatst worden.   

    

   Door de mogelijkheid van grote afmetingen is het opschroefbare doorvalscherm ook geschikt voor toepassing bij dubbel openslaande deuren. 

    

    

       Voor vragen of projectgericht advies kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)341 464 615 of email advies.kawneer@arconic.com.   Vergelijkbare producten

   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 

    Downloads Frans Balkon

    Stel uw bestek samen

    top anchor