Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands
Aanvullende productinformatie / Documenten
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst
   1 / 4

   RT 62 Aluminium Kozijn Gecombineerd met Houten Deur

   Tegenwoordig is het mogelijk om aluminium kozijnen van Kawneer te combineren met houten deuren. Deze combinatie komt veelal voor in de woningbouw en word gebruikt als voordeur. De vraag naar aluminium kozijnen die te combineren zijn met houten deuren is er een van een architectonische aard.

   Product kenmerken

   RT 62 Aluminium Kozijn Gecombineerd met Houten Deur

   Tegenwoordig is het mogelijk om aluminium kozijnen van Kawneer te combineren met houten deuren. Deze combinatie komt veelal voor in de woningbouw en wordt gebruikt als voordeur. De vraag naar aluminium kozijnen die te combineren zijn met houten deuren is er een van een architectonische aard. Door samen met de belangrijkste leverancier van houten deuren een oplossing te bieden wordt invulling gegeven aan deze vraag. De verwerker kan de deuren bestellen bij de leverancier en kan deze, gebruik makende van onze inbouwinstructies, eenvoudig inbouwen in de kozijnen van Kawneer.
    
   Inbraakwerend: klasse 2
   Omdat deze combinatie veelal in de woningbouw word toegepast is het belangrijk dat deze ook inbraakwerend werkt. Wanneer ons deursyteem RT 62 gecombineerd wordt met een houten deur van leverancier Kegro voldoet deze aan de eisen voor inbraakwerendheid klasse 2. Zo ziet u maar, architectuur hoeft functionaliteit en veiligheid niet in de weg te staan.

   Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. 
    
   Tel: 0341 - 464 618 (voor verwerkers)
   Tel: 0341 - 464 615 (voor architecten)
   E-mail: kawneer.benelux@arconic.com (voor zowel verwerkers als architecten)

   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor