Aanvullende productinformatie / Documenten
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst

   Downloads AA 9562

   Stel uw bestek samen

   1 / 11

   AA 9562 Aluminium Elementengevel

   Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘justin-

   time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de

   voordelen die de aluminium elementengevel van Kawneer u biedt.

   Product kenmerken

   AA 9562 Aluminium Elementengevel

   Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘just-in-

   time’ levering en minimale opslag op de  bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de voordelen die de aluminium elementengevel van Kawneer u biedt.

    

   Prefab

   Door de elementen te prefabriceren in een omgeving zonder weersinvloeden, kan er gebruik gemaakt worden van specialistische machines. Zo wordt de foutmarge geminimaliseerd en wordt het element compleet met beglazing geleverd. Dit alles garandeert een hoge mate van productkwaliteit en detaillering.

    

   Logistiek

   De complete elementen worden naar de bouwplaats getransporteerd waar zij rechtstreeks in het gebouw gemonteerd kunnen worden. Door de elementengevel toe te passen kan gebruik gemaakt worden van het ‘just-in-time’ leveringsprincipe. Dit resulteert in een optimale logistieke doorstroming.

    

   Montage

   Door het gecertificeerde en gepatenteerde dook- en ankersysteem kunnen de elementen op eenvoudige wijze worden gestapeld en bevestigd aan de draagconstructie van het gebouw. Deze manier van monteren heeft tot gevolg dat de bouwtijd, bouwkosten en het benodigde personeel wordt verminderd.

    

   Principe

   Als basis voor de elementengevel kan gebruik gemaakt worden van de Kawneer raam- en  deursystemen RT 62, RT 72 en RT 72 HR en het Kawneer vliesgevelsysteem AA 100 Q. Ook de beweegbare delen van deze systemen zijn in alle mogelijke specificaties in het element te plaatsen. Zonder extra voorzieningen zijn elementen verdiepingshoog uit te voeren in brede afmetingen al dan niet voorzien van tussenstijlen en regels.

    

   Mogelijkheden

   Zoals u van ons gewend bent, biedt de elementengevel van Kawneer u vrijheid van vormgeving. De elementengevel is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen;

   • standaard vlakke uitvoering

   • structurele uitvoering voor een extra vlakke gevel en minimale verstoring van het gevelbeeld

   • picture frame uitvoering waarbij extra accent gelegd wordt op de delingen van elementen ten behoeve van een industrieel uiterlijk.

    

   Custom-made

   U bedenkt het, wij maken het! Wij moedigen u van harte aan om uw creativiteit de vrije loop te laten en met uw mooiste en meest gedurfde ideeën bij ons aan te kloppen. In Harderwijk staat een team van toegewijde techinici voor u klaar om uw ideeën in praktische en technische zin te realiseren. De ontwerpen worden uiteraard getoetst in ons eigen Test- & Trainingscentrum om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen.

    

   Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen kunt u contact met ons opnemen via tel: 0341 - 464 615 of e-mail: advies.kawneer@arconic.com.   Vergelijkbare producten

   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 

    Downloads AA 9562

    Stel uw bestek samen

    top anchor