Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Products

Ontdek ons brede scala aan producten en systemen – van vliesgevels en raam- en deursystemen tot schuifpuien – en vind het product dat bij de wensen en eisen van uw gebouw past. Gebruik de productselector om producten op maat te vinden en verschillende systemen samen te stellen.

 

Nieuwe Producten - Alcoa Harderwijk

Nieuwe Producten

Kawneer is toonaangevend op het gebied van aluminium en de ongekende mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft. Met een eigen Research & Development afdeling kan Kawneer snel inspelen op de projectgerelateerde vragen vanuit de markt. Nieuwe en innovatieve oplossingen worden regelmatig ontwikkeld.

Ramen en Deuren - F side

Ramen en Deuren

Ramen en deuren zijn bepalend voor het gevelaanzicht. Kawneer biedt een complete range aluminium raam- en deurkozijnen aan. Alle RAL-kleuren en diverse oppervlaktebehandelingen en uitvoeringen zijn mogelijk. En of het raam nu inbraakwerend, brandwerend, geluidsisolerend of thermisch isolerend moet zijn: Kawneer heeft voor elke wens een oplossing.

Schuiframen en -deuren

Schuiframen en -deuren

Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waar de aluminium schuiframen –deuren van Kawneer aan voldoen. Behalve voldoende sterk en slank, moeten de kozijnen vaak inbraakwerend, brandwerend, geluidsisolerend en thermisch isolerend zijn. Al onze schuifsystemen zijn hierop uitvoerig getest, uiteraard met behoud van optimaal bedieningsgemak.

Kunstlinie - Almere

Gevels

Ook de vliesgevels van Kawneer zijn zeer veelzijdig. Zonder concessies te doen aan esthetische of gebruikskwaliteiten is er binnen één vliesgevelsysteem zeer veel mogelijk. Structureel, picture frame, al dan niet gecombineerd met te openen delen. Uiteraard staan uitvoerige testen aan de wieg van hoogstaande prestaties als brandwerendheid, sterkte en geluidisolatie.

The Edge - Amsterdam

Custom-made

Custom-made producten zijn speciale productoplossingen op maat met de aluminium profielen van Kawneer. Kawneer draagt zorg voor een oplossing die past bij uw project. Bij het ontwikkelen van een custom-made oplossing wordt rekening gehouden met uw eisen en wensen. Voor oplevering wordt het product uiteraard uitvoerig getest.

A-line griff handles

Accessoires

De aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen van Kawneer zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk, zowel binnen als buiten bedienbaar. Dit hang- en sluitwerk is in elke gewenste kleur leverbaar. Daarnaast is er het verborgen INVI-beslag. Alles kan inbraakwerend worden uitgevoerd en met elektrische bediening.

Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor