Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  

Accessoires

SHOW
Bekijken
A-line handgrepen

Niet alleen architecten, maar ook eindgebruikers zien graag een eenduidige greep op hun ramen, deuren en schuifpuien. Zeker wanneer zij zich vlak naast elkaar bevinden. Daar komen we met onze A-line handgrepen aan tegemoet.

A-line Paumelle scharnieren

Recent is ons assortiment uitgebreid met een nieuwe Paumelle deurscharnier met een versmalde aanzichtbreedte. Hierbij zijn toleranties vanaf de buitenzijde niet zichtbaar. Het scharnier kan met gemak hogere gewichten tot 200 kg aan en beschikt over inbraakweringsklasse WK2

Kawneer INVI Verborgen hang- en sluitwerk

Aluminium ramen zonder zichtbaar hang- en sluitwerk, behoort tot de mogelijkheden met de raamsystemen van Kawneer. Dit verborgen hang- en sluitwerk wordt aangeboden onder de naam Kawneer INVI.

Raamscharnier
Scharnieren

Kawneer biedt voor de aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen een ruim aanbod in scharnieren aan.

Paniekbeslag
Paniekbeslag

In een situatie van nood is het belangrijk dat een veilige en doeltreffende vluchtweg kan worden geboden. Het paniekbeslag van Kawneer is dan ook ontwikkeld met bijzondere aandacht voor veiligheid.

Vingerscan
Elektro-Line Hang- en sluitwerk

Ter vergroting van het gebruikscomfort biedt Kawneer een complete serie schuiframen en (hefschuif)deuren zonder bedieningsgrepen aan. De bediening is op verschillende manieren mogelijk: door middel van afstandsbediening, vingerscan en manueel.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor