Aanvullende Informatie
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst

   Beslag

   Hier vindt u diverse accessoires voor Kawneer’s aluminium gevels, ramen en deuren. De diverse handgrepen, scharnieren en het aanbod van hang- en sluitwerk zijn eenvoudig in te passen bij onze modulaire gevelsystemen. Hoogwaardig hang- en sluitwerk en kwalitatieve handgrepen en scharnieren zorgen voor een zorgvuldige afwerking en optimaal gebruiksgemak. En voor een nog hoger niveau van gebruikscomfort biedt Kawneer ook elektronisch hang- en sluitwerk aan. Gebruikers kunnen de ramen en deuren bedienen door middel van diverse opties, waaronder vingerscan, d.m.v. een afstandsbediening of manueel.

    

   Bekijk hieronder ons accessoireaanbod.


   SHOW
   Bekijken
   A-line handgrepen

   Niet alleen architecten, maar ook eindgebruikers zien graag een eenduidige greep op hun ramen, deuren en schuifpuien. Zeker wanneer zij zich vlak naast elkaar bevinden. Daar komen we met onze A-line handgrepen aan tegemoet.

   A-line Paumelle scharnieren

   Recent is ons assortiment uitgebreid met een nieuwe Paumelle deurscharnier met een versmalde aanzichtbreedte. Hierbij zijn toleranties vanaf de buitenzijde niet zichtbaar. Het scharnier kan met gemak hogere gewichten tot 200 kg aan en beschikt over inbraakweringsklasse WK2

   Kawneer INVI Verborgen hang- en sluitwerk

   Aluminium ramen zonder zichtbaar hang- en sluitwerk, behoort tot de mogelijkheden met de raamsystemen van Kawneer. Dit verborgen hang- en sluitwerk wordt aangeboden onder de naam Kawneer INVI.

   Raamscharnier
   Scharnieren

   Kawneer biedt voor de aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen een ruim aanbod in scharnieren aan.

   Paniekbeslag
   Paniekbeslag

   In een situatie van nood is het belangrijk dat een veilige en doeltreffende vluchtweg kan worden geboden. Het paniekbeslag van Kawneer is dan ook ontwikkeld met bijzondere aandacht voor veiligheid.

   SHOW
   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor