Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  

Nieuwe Producten

SHOW
Bekijken
RT 82 HI+
RT 82 HI+ Aluminium Ramen en Deuren

De RT 82 HI+ is het nieuwste, innovatieve, modulaire raam- en deursysteem van Kawneer. Het is momenteel het minst diepe systeem met de hoogste isolatiewaarde in de markt. De RT 82 HI+ heeft een Passiefhuis phB certificaat en is uitvoerbaar in maar liefst 8 verschillende uitvoeringen, waaronder de GT 70 S staalrenovatievormgeving met een minimaal aanzicht van 39 mm, voor maximale transparantie.

A-line handgrepen

Niet alleen architecten, maar ook eindgebruikers zien graag een eenduidige greep op hun ramen, deuren en schuifpuien. Zeker wanneer zij zich vlak naast elkaar bevinden. Daar komen we met onze A-line handgrepen aan tegemoet.

Detail_RT62
RT 72 Reflex

De RT 72 Reflex is een modulair opgebouwd aluminium raam- en deursysteem van Kawneer voor vaste ramen en naar binnen of naar buiten draaiende ramen en deuren. De RT 72 Reflex heeft gepatenteerde Reflextechnologie en biedt hoge isolatie tegen een betaalbare prijs. U kunt zelf de hoogte van de isolatie kiezen: een Uf waarde van 1.2, 1.4 of 1.6. Ook heeft de RT 72 Reflex uitstekende prestaties op het gebied van inbraak- en brandwerendheid.

A-line Paumelle scharnieren

Recent is ons assortiment uitgebreid met een nieuwe Paumelle deurscharnier met een versmalde aanzichtbreedte. Hierbij zijn toleranties vanaf de buitenzijde niet zichtbaar. Het scharnier kan met gemak hogere gewichten tot 200 kg aan en beschikt over inbraakweringsklasse WK2

AA 100 Q HI+ Aluminium Vliesgevel

De AA 100 Q HI+ is een aluminium profielsysteem van Kawneer voor het samenstellen van vliesgevels. De AA 100 Q HI+ is Passiefhuis gecertificeerd en heeft een extreem goede Uf waarde. Ook heeft het vliesgevelsysteem gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning die grote glasgewichten kan ondersteunen. Het is daardoor mogelijk minder dik glas toe te passen, terwijl nog steeds een goede isolatiewaarde bereikt wordt. De AA 100 Q HI+: het systeem voor ultieme transparantie en maximale isolatie.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor