Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  
Aanvullende Informatie
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
  Mijn productenlijst

   Gevels

   SHOW
   Bekijken
   AA 110 monsterhoekstuk 1
   AA 110

   De AA 110 is de tolerante vliesgevel bij uitstek. Het aluminium vliesgevelsysteem, met een aanzichtbreedte van 65 mm, is ontworpen met het oog op de toenemende wensen en eisen rondom isolatie en vormgeving van een gebouw. Daarbij worden steeds grotere en dikkere (glas-)vlakken toegepast. Door de modulaire opbouw is de AA 110 uitstekend te combineren met de andere systemen van Kawneer.

   AA 100 Q HI+ Aluminium Vliesgevel

   De AA 100 Q HI+ is een aluminium profielsysteem van Kawneer voor het samenstellen van vliesgevels. De AA 100 Q HI+ is Passiefhuis gecertificeerd en heeft een extreem goede Uf waarde. Ook heeft het vliesgevelsysteem gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning die grote glasgewichten kan ondersteunen. Het is daardoor mogelijk minder dik glas toe te passen, terwijl nog steeds een goede isolatiewaarde bereikt wordt. De AA 100 Q HI+: het systeem voor ultieme transparantie en maximale isolatie.

   AA100Q
   AA 100 Q Aluminium Vliesgevel

   De aluminium vliesgevels van Kawneer kunnen op vele manieren worden uitgevoerd. Met of zonder de uitgebreide variaties in afdekkappen bieden wij u onbegrensde combinatiemogelijkheden binnen uw ontwerp. Het modulair opgebouwde aluminium vliesgevelsysteem AA 100 Q is zeer geschikt voor het maken van thermisch isolerende, inbraakwerende en/of brandwerende gevels.

   AA 9562 Aluminium Elementengevel

   Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘justin-

   time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de

   voordelen die de aluminium elementengevel van Kawneer u biedt.

   AA 100Q Twist
   Vliesgevel AA 100 Q Twist

   Uniek gevelsysteem voor vrij gebogen gevels. De AA 100 Q Twist is gebaseerd op het gevelsysteem AA 100 Q dat door Kawneer ontwikkeld is voor het construeren van rechte, schuine en gesegmenteerde gevels.

   SHOW
   Mijn producten
   Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor