Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Gevels

SHOW
Bekijken
AA 100 Q HI+ Aluminium Vliesgevel

De AA 100 Q HI+ is een aluminium profielsysteem van Kawneer voor het samenstellen van vliesgevels. De AA 100 Q HI+ is Passiefhuis gecertificeerd en heeft een extreem goede Uf waarde. Ook heeft het vliesgevelsysteem gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning die grote glasgewichten kan ondersteunen. Het is daardoor mogelijk minder dik glas toe te passen, terwijl nog steeds een goede isolatiewaarde bereikt wordt. De AA 100 Q HI+: het systeem voor ultieme transparantie en maximale isolatie.

AA100Q
AA 100 Q Aluminium Vliesgevel

De aluminium vliesgevels van Kawneer kunnen op vele manieren worden uitgevoerd. Met of zonder de uitgebreide variaties in afdekkappen bieden wij u onbegrensde combinatiemogelijkheden binnen uw ontwerp. Het modulair opgebouwde aluminium vliesgevelsysteem AA 100 Q is zeer geschikt voor het maken van thermisch isolerende, inbraakwerende en/of brandwerende gevels.

AA 9562 Aluminium Elementengevel

Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘justin-

time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de

voordelen die de aluminium elementengevel van Kawneer u biedt.

AA 100Q Twist
Vliesgevel AA 100 Q Twist

Uniek gevelsysteem voor vrij gebogen gevels. De AA 100 Q Twist is gebaseerd op het gevelsysteem AA 100 Q dat door Kawneer ontwikkeld is voor het construeren van rechte, schuine en gesegmenteerde gevels.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor