Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Schuiframen en -deuren

SHOW
Bekijken
AA 3572 hefschuifsysteem

De AA 3572 is een hefschuifsysteem van Kawneer. Door licht en openheid te combineren creëert u een bijzonder gevoel van ruimte. Het systeem kan hoge glasgewichten tot 400 kg aan en maakt grote afmetingen van wel 3 bij 3 meter mogelijk! Naast deze mogelijkheden heeft de AA 3572 een goede isolatiewaarde met een Uw van 1,0 W/m2K.

AA 4110 Aluminium Schuiframen, Aluminium Schuifdeuren en Aluminium Hefschuifdeuren

Het systeem AA 4110 van Kawneer biedt topkwaliteit op alle fronten waar het bij schuiframen en (hef)schuifdeuren om gaat. Ten aanzien van wind- en waterdichtheid, inbraakwerendheid en geluidwerendheid hoeft u met minder dan wat de AA 4110 te bieden heeft, geen genoegen te nemen.

AA 3110 enkelschuivend
AA 3110 Schuiframen en -deuren

Het systeem AA 3110 van Kawneer biedt veel mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde aluminium schuiframen en aluminium schuifdeuren te maken. Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waaraan de aluminium schuiframen en –deuren voldoen.

Vouwsysteem

Optimale bewegingsvrijheid met het vouwsysteem van Kawneer. Door het toepassen van nieuw beslag op onze bestaande en kwalitatief hoogwaardige aluminium raam- en deursystemen RT 52, RT 62 en RT 72 is het mogelijk de te openen delen naar 1 of 2 zijden weg te vouwen.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor