Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Doelgroepen

Doelgroepen  

Ramen en Deuren

SHOW
Bekijken
RT 82 HI+
RT 82 HI+ Aluminium Ramen en Deuren

De RT 82 HI+ is het nieuwste, innovatieve, modulaire raam- en deursysteem van Kawneer. Het is momenteel het minst diepe systeem met de hoogste isolatiewaarde in de markt. De RT 82 HI+ heeft een Passiefhuis phB certificaat en is uitvoerbaar in maar liefst 8 verschillende uitvoeringen, waaronder de GT 70 S staalrenovatievormgeving met een minimaal aanzicht van 39 mm, voor maximale transparantie.

Detail_RT62
RT 72 Reflex

De RT 72 Reflex is een modulair opgebouwd aluminium raam- en deursysteem van Kawneer voor vaste ramen en naar binnen of naar buiten draaiende ramen en deuren. De RT 72 Reflex heeft gepatenteerde Reflextechnologie en biedt hoge isolatie tegen een betaalbare prijs. U kunt zelf de hoogte van de isolatie kiezen: een Uf waarde van 1.2, 1.4 of 1.6. Ook heeft de RT 72 Reflex uitstekende prestaties op het gebied van inbraak- en brandwerendheid.

Detail_RT62
RT 62 Ramen en deuren

Dit geïsoleerde aluminium raamsysteem en aluminium deursysteem van Kawneer is door de vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties geschikt voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Voor elk project bieden wij een oplossing.

GT 70 S Staallook vormgeving
GT 70 S Ramen en Deuren

Met de vormgeving GT 70 S heeft Kawneer de oplossing in huis voor het vervangen van houten en stalen ramen met behoud van uiterlijk, maar met het comfort van aluminium.

R 52 Standaard
R 52 ongeisoleerd raam- en deursysteem

Dit ongeïsoleerde aluminium raamsysteem en aluminium deursysteem van Kawneer wordt o.a. toegepast in winkelcentra als afscheiding van binnenruimtes, voor bedrijfsruimten en voor bijvoorbeeld wind dichtmaken van galerijen en trappenhuizen.

SHOW
Mijn producten
Bewerken / Alles bekijken 
    top anchor